DAHA ÖLÇEKLENEBİLİR VE FAZLA BANT GENİŞLİĞİ İLE YENİ 1960 SERİSİ ARUBA SWITCHLER!

Geçtiğimiz bir buçuk yılda KOBİ’ler gündelik operasyonlarında gözle görülür bir değişim yaşadı. Her teknolojide olduğu gibi eski network teknojileri bu noktada yetersiz kaldı.

Perakende, konaklama, sağlık ve eğitim merkezleri gibi sektörlerdeki KOBİ’ler, müşterilerini, BT personelini ve çalışanlarını, genellikle tek bir network üzerinde farklı alanlarda birden fazla cihaz kullanarak hem yerinde hem de çevrimiçi etkileşimde buldu. Dijital teknolojiye olan güvenin artmasıyla birlikte, bu işletmelerin rekabetçi kalmak ve müşterileri mutlu etmek için daha basit ve daha akıllı bir ağ çözümü benimsemesi artık her zamankinden daha önemli.

Aruba bugün, KOBİ’lerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak oluşturulmuş Aruba Instant On portföyünü genişleterek yeni 1960 Switch Serisini duyuruyor. Güçlü ağ yönetimi yetenekleriyle birleştirilmiş, kullanımı kolay, kurumsal düzeyde özelliklerle güçlü bir güce sahiptir. Bu seri Instant On ürün serisindeki ikinci seridir. 1960 serisi, 1930 serisinden daha fazla bant genişliği ve ölçeklenebilirlik sunuyor.

Aruba Instant On 1960 Serisi Switchler

DAHA FAZLA TEKNİK ÖZELLİK

1960 donanımı istiflenebilir ve Instant On uygulaması aracılığıyla tek bir cihaz olarak çevrimiçi olarak yönetilebilir. Bulut tabanlı ağ yönetimi, KOBİ’lerin sınırlı BT kaynakları göz önüne alındığında kritik bir özelliktir.

1960 serisi 24 port ve 48 port arası değişen beş modelden oluşuyor. Yeni anahtarlar şirketlerin 60W veya daha az güç gerektiren web kameralarını veya Wi-Fi erişim noktalarını takmalarına olanak tanıyan Class 6 PoE içerir.

Instant On 1960 serisi, uygulama aracılığıyla buluta kolay geçişe yardımcı olan bir bagaj etiketi içerir. Anahtarlar iki yönetim modu kullanılarak dağıtılabilir: Anında Bulut yönetimi (mobil uygulama ve/veya web portalı üzerinden erişim) ve gelişmiş UX ile yerel web GUI. Bunların tümünü ek ücret ödemeden kullanabilirsiniz.

Aruba Instant On 1960 Serisi

Büyük işletmelerden BT deneyimi çok az olan veya hiç olmayan küçük ölçekli perakendecilere kadar, işlerini ölçeklendirmek ve giderek daha dinamik ve öngörülemeyen bir iş ortamında bir adım önde olmak için artık Aruba Instant On 1960 anahtar ailesine güvenebilirsiniz.

Özellikler:

  • Yüksek performanslı 10 GBase-T ve SFP+ bağlantısı
  • 4 adede kadar stack
  • Kullanımı kolay bulut yönetimli stacking
  • PoE ve non PoE destekleri
  • Güçlü güvenlik

Sınırlı ömür boyu garanti, 7/24 telefon & chat desteği ve durumları tartışabileceğiniz instant on topluluğuna katılmak ücretsiz!

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial