ARUBA INSTANT ON SWITCH

Aruba instant on switchler işletmelerin ağ alt yapısını oluşturmak ve yönetmek için kullanılan ürünlerdir. Bu Switch’ler kullanım alanı olarak geniş bir yelpazeye sahiptir. Mesela küçük ve orta ölçekli işletmeler, misafir ağları, perakende mağazaları, eğitim kurumlar ve ev ofisleri gibi mekanlar Aruba instant on switch’leri aktif olarak kullanmaktadır

Bu switchler çeşitli model ve özelliklere sahiptir. Bununla birlikte kullanıcı dostu bir çok özelliği beraberinde getiren bir yapıya sahiptir. Müşterilerin daha kolay kurulum yapabilmesi için teknik bilgiye ihtiyaç duymaz. Kolay adımlarla ağı hızlı bir şekilde yapılandırma ve kullanma imkanı sunar.

Bunun dışında mobil uygulama entegrasyonu sayesinde mobil uygulama üzerinden kolayca yönetirsiniz.

Merkezi olmayan kontrolü sayesinde merkezi bir denetleyici kullanmaya gerek kalmaz. Bu sayede ağın daha hızlı ve kolay bir şekilde ölçeklenmesini sağlar. Ayrıca yönetimi de daha esnek hale getirir.

Dilerseniz İnstant on Switch’inizi kullanıcı dostu web arayüzü üzerinden de yönetebilirsiniz. Temel ve gelişmiş ağ özelliklerine kolayca erişebilirsiniz.

Düzenli yazılım güncellemesi alan bu switchler güvenlik ve erişim kontrolü yönünden de mükemmeldir. Erişim kontrol listeleri (ACL’ler), yetkilendirme ve diğer güvenlik önlemleri, kolayca yapılandırılabilir ve yönetilebilir

Basit WLAN ve QoS (Quality of Service) yapılandırmasına sahip oldukları için ağ trafiğini etkin bir şekilde yönetme ve güvenliğini artırma imkanı sunar.

Ek olarak Aruba Instant On switchleri, ağ altyapısının temel bileşenlerindendir. Ayrıca bu switchler, ağdaki kablolu cihazları (bilgisayarlar, yazıcılar, sunucular vb.) bağlamak ve ağ trafiğini yönlendirmek için kullanılır.

ARUBA INSTANT ON AP

Aruba Instant On Ap’ler, Aruba Instant On switchler gibi kolay kuruluma, kolay yönetime, otomatik yazılım güncellemelerine ve merkezi olmayan kontrole sahiptir. Bununla birlikte akıllı RF yönetimi ile daha iyi sinyal gücü ve bağlantı kalitesi elde etmeniz için otomatik olarak en iyi kanalları seçer ve müdahale eder.

Güvenlik yönünden de mükemmel olan Ap’ler WPA2/WPA3 kablosuz güvenlik protokollerini destekler. Ayrıca ağ güvenliği için gelişmiş önlemler sunar. Yani kullanıcı kimlik doğrulaması, misaifr ağı oluşturma ve ağ erişimini yönetme gibi güvenlik önlemleriyle ağınızı güvenle koruyabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial