BİLGİ SİSTEMLERİ 18 YAŞINDA

Bilgi Sistemleri 18. yaşında; 

18 yıldır Tecrübeli Ekibimiz ve Siz İş Ortaklarımız ile birlikte birçok önemli projeleri başardık,

18 yıllık başarımızda aidiyeti yüksek, yetkin ve tecrübeli Bilgi Teknolojileri konusunda uzman mühendislik kadromuz, kurumsal değerlerimiz, çözüm ürettiğimiz sektörlere yönelik nitelikli bilgi birikimi, güçlü iş ortaklarımız, çözüm ve projelerimizde her zaman en kaliteli, en güvenilir ürün ve hizmetleri sunmayı esas alan iş anlayışımız, tecrübeli ekibimiz, ülkemizin her köşesine ulaşan yaygın ve güçlü satış ve dağıtım ağımız yer alıyor.

Bilgi Sistemleri çözümlerini ve projelerini, siz iş ortaklarının desteğiyle, yüksek deneyime sahip teknik ekibimizle üretiyoruz.

Bilgi Sistemleri iş ortakları olan kurumlara 18 yılın birikimi, güçlü mühendislik ekibi, bilgi teknolojileri alanında yüksek birikime sahip deneyimli yönetim kadrosuyla yeni projeleriyle değer katmaya devam etmek ana gayemizdir.

Bilgi Teknolojileri projelerinizi yüksek entegrasyon bilgisiyle hedeflerine ulaştıran Bilgi Sistemleri, 18 yılın tecrübesini biriktirdiği Tümleşik İletişim Platformu Centricall ve İş gücü Yönetim Platformu I-Follow ile kurumsal bilginin doğru yönetilmesini sağlamaktadır.

Bilgi Sistemleri Ekibi olarak hiç durmaksızın üretmek, siz iş ortaklarımızla birlikte yüksek başarıyı hedefleyerek, daha ileriye ulaşmak en vazgeçilmez ilkelerimiz olacaktır.

Bilgiye sahip olan değil, Bilgiye değer katan ve bunu kullanabilenler başarılı olur.

Birlikte nice güzel projelere,

Saygılarımızla,

Bekir Sami NALBANTOĞLU  

 Yönetim Kurulu Başkanı

Tanıtım Filmimizi İzlediniz mi?

You may also like...

2 Responses

  1. Dede DEMİRSEL dedi ki:

    Test.

  2. Temel dedi ki:

    yeni yaşınız size yenilikler getirsin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial