SİBER SALDIRILARA HAZIR MISINIZ?

Dünya üzerinde her 35 saniyede bir siber saldırı gerçekleşiyor. Hiç düşündünüz mü kurumunuz siber saldırılara hazır mı?

2022 yılı DDoS ile ilgili yazımızı bu bağlantı üzerinden okuyabilirsiniz.

Cevabınız hayır ya da bilmiyorum ise bu yazıyla size yardımcı olacağız.

FortiNet sizi her konuda güvene alacak birçok teknoloji bulunduruyor. Kurumunuzda e-posta trafiği fazla mı? Önemli bilgi/belge/dosyalar e-posta ile mi paylaşılıyor? Peki e-postadan gelecek ataklara hazır mısınız?

FortiMail

FortiMail istenmeyen elektronik posta, virüs, solucan ve casus yazılımlardan meydana gelen farklı tehditlere karşı çok katmanlı koruma sağlayan özelleştirilmiş bir elektronik posta güvenlik sistemidir.

Mailinizde olan hassas bilgilere karşı bir koruma oluşturur. Ek olarak maillerinizi güvende tutmak için güçlü bir şifreleme seçeneği sunar. Maillerinizde olan verileriniz izinsiz paylaşılamaz.

FortiWeb

FortiNet’in teknolojileri e-posta korumayla tabiki de bitmemektedir.

Sadece web uygulamaları ve API’leri DDoS saldırılarına ve kötü amaçlı bot saldırılarına karşı korumak istiyorum diyebilirsiniz. Sizin için önerebileceğimiz FortiWeb teknolojisi de mevcut. Web uygulamalarınıza güvenlik taraması yaparak hacker’lardan önce güvenlik zafiyetlerini bulur. Gelişmiş makine öğrenimi destekli özellikler, güvenliği artırır ve yönetim yükünü azaltır.

Yetenekler, tüm korunan uygulamalardaki en kritik tehditleri belirlemek için anormallik tespiti, API keşfi ve koruması, bot azaltma ve gelişmiş tehdit analitiğini içerir.

FortiDDoS

Sıfır gün korumasına ihtiyacınız var ise FortiDDoS tam size göre! Bu ürünler düşük gecikme süresiyle bilinir. Ayrıca sizi zero-day saldırılarına karşı korur. Bunun yanı sıra dağıtım ve yönetimi kolaylaştırır. Böylece eşsiz kaynak IP izleme yöntemi sayesinde iyi ve kötü trafikleri birbirinden en az hata ile ayrıştırarak protokol ve uygulama seviyesindeki (IP, TCP, UDP, DNS, HTTP başlıkları) yüksek hacimli ataklara karşı koruma yöntemleri içermektedir.

FortiGate ile web filter, IPS, DLP, antivirüs, application sensor, antispyware, antimalware, antispam gibi detaylı güvenlik seçenekleri sizin için tam kapsamlı bir koruma sağlar.  Bu şekilde web uygulamaları üzerinden gelecek ataklara karşı hazır olursunuz.

Şirketinizde noktasal güvenlik duvarları mı kullanıyorsunuz? Artık gözden kaçan ataklar olmayacak!

FortiAnalyzer teknolojisiyle riskleri azaltabilirsiniz. Ek olarak kuruluşunuzun genel güvenliğini iyileştirmek ve tüm saldırı yüzeyiniz için tek noktadan yönetim, otomasyon ve yanıt aracılığıyla gelişmiş tehditlere ilişkin derin öngörüler sağlayabilirsiniz.

Öngörü sağlamak yetmez. Bunun yanı sıra izleme, analiz raporlama, güncelleme, komuta ve kontrol bir arada olsun diyorsanız sizin için FortiManager için bizlerden demo talep etmeyi unutmayın.

FortiNet, küçük / orta / büyük işletmeler için gelişmiş güvenlik önlemleri sunar. Daha ayrıntılı bilgi ve avantajlı fiyatlar için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

[email protected]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial