HP ZCENTRAL REMOTE BOOST YAZILIMI

HP ZCentral Remote Boost, Z serisi iş istasyonu gücü kullanan en yeni profesyonel sınıf çözümüdür. Yüksek bilgi işlem gücüne ihtiyaç duyan kullanıcılar için idealdir. En zorlu projeleri her yerden halletmeleri için gereken performans artışını sağlar.

HP ZCentral’ a dünyanın ilk tek kaynaklı uzaktan iş istasyonu çözümü diyebiliriz. HP ZCentral özellikle mimarlık, mühendislik ve inşaat alanında hizmet sunmaktadır. Ayrıca; veri bilimi, medya, eğlence petrol gibi çok sayıda sektörün iş ortaklarına istenilen konumda, karmaşık iş akışlarına yönelik yüksek performans hizmeti sağlar.

Gelgelelim, ZCentral, yeni nesil bilişim anlayışına destek veren bir çözüm olarak öne çıkar. Bunun yanı sıra en son teknolojiye sahip bilgisayar gücünü tek noktada toplar. Özellikle uzaktan kontrol edilebilen, mobil ve akıcı çalışma tarzı ile grafik ağırlıklı uygulamalarda esneklik sağlar.

ZCentral, Z by HP yüksek performanslı iş istasyonları, yeni nesil ZCentral Remote Boost yazılımı (eski adıyla Remote Graphics Software) ve yeni tescilli ZCentral Connect yazılımını bir araya getirerek yüksek bilişim gücüne ihtiyaç duyan iş akışlarına seviye atlatıyor.

Çığır açan yazılım ile yüksek bilgi işlem gücü kullanan kullanıcılarınız artık bambaşka bir uzaktan çalışma deneyimi yaşayacak. Film düzenleme ve büyük veri görselleştirme gibi veri yoğun işlerde bile onlara hızlı yanıt süresi ve görüntü kalitesi sağlayın. HP’nin Z serisi dizüstü ve masaüstü bilgisayarları ZCentral RemoteBoost Windows, MacOS ve Linux® ile uyumludur. Ayrıca ücretsiz olarak sunulmaktadır.

HP ZCENTRAL REMOTE BOOST

ZCentral İle Neler Kazanıyoruz?

ZCentral, karmaşık ve çok uygulamalı iş akışlarına yönelik en yüksek performansı sunar. Profesyonel grafik özellikleriyle donatılan dünyanın en güvenli iş istasyonlarıyla bilişim gücünün yönetimine yenilikler kazandırır.

Son olarak yazılımın öne çıkan özelliklerinden bahsedecek olursak;

  • Uzaktaki konumlarda yer alan büyük projelerin yükleme hızının artmasıyla verim artışı sağlama
  • ZCentral Connect yazılımı ile bağlantıları uzaktan tek ara yüz üzerinden kontrol
  • ZCentral Remote Boost yazılımıyla Z İş İstasyonu performansına erişim ve yerel performans
  • İnce istemciler, dizüstü bilgisayarlar ve dönüştürülebilir cihazlar gibi geniş çeşitlilikteki son nokta cihazlar ile işgücü
  • NVIDIA grafik kartı ve çoklu çekirdek Sender ile performansını artırma
  • Çoklu çekirdek Receiver(yerel) ile performans arttırma
  • Tüm bellek kanallarının doldurulması ile tümleşik grafik kartlı sistemlerin performansını artırma
  • Özellikle kullandığınız cihazdan bağımsız olarak, ISV uygulamaları için ihtiyaç duyduğunuzda özel görevlendirilen iş istasyonu performansına yükselme imkânı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial