2021’DE MÜŞTERİ DENEYİMİ YÖNETİMİNİ NASIL PLANLAYACAĞIZ?

2021 new year creativity lightbulb inspiration ideas concept, Vector illustration

2021’de Müşteri Deneyimi Yönetimini Nasıl Planlayacağız?

CRM, müşteri bilgilerini yönetmeye odaklanırken, CEM benzersiz bakış açılarından yol haritası elde etmek için müşteri deneyimini daha derinden inceler. Amaç müşteri deneyimini daha da geliştirmek ve şirketinize bağlılığı artırmak için tüm bu deneysel verileri toplamak ve yönetmektir. Bu, müşteri yolculuğunu optimize etmek için müşterilerinizi dinlemeyi, geri bildirimleri analiz etmeyi ve bakış açılarını anlamayı içerir.

2021’de Müşteri Deneyimi Yönetimini; İşletmeniz için bir İletişim Merkezi Platformu seçerken, müşteriye ulaşabileceğiniz tüm kanalları entegre etmelidir, böylece müşterilerinize en iyi şekilde nasıl hizmet vereceğiniz konusunda bilinçli kararlar verebilir ve onları markanıza sadık ve sadık kalmaya teşvik edebilirsiniz.

Hand of a businessman placing three wooden blocks with letter A, B and C over yellow background. Conceptual image of business planning and different options.

Bilgi Sistemleri’nin kendi Ar-Ge çalışmalarının ürünü olan Tümleşik İletişim Merkezi Centricall ve İş gücü Yönetim Merkezi I-Follow ile entegrasyonları hızlı ve etkili bir yöntemle sağlayabilir, doğru bir Pazarlama Yol Haritası belirlersiniz.

Daha fazla bilgi için arayabilir 0850 582 15 47
Sayfamızı ziyaret edebilirsiniz www.centricall.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial