Barracuda Web Uygulaması Güvenlik Duvarı – Web ve DDoS Saldırılarına Karşı Koruma !

Barracuda Web Uygulaması Güvenlik Duvarı ile güvenlik açıklarını ortadan kaldırın ve veri ihlallerini durdurun. İletişime Geç!

Barracuda Web Uygulaması Güvenlik Duvarı ile güvenlik açıklarını ortadan kaldırın ve veri ihlallerini durdurun

Her gün uygulamalara bağımlısınız. Bunlar, müşterilerinizin ve ortaklarınızın sizinle nasıl bağlantı kurduğudur ve çalışanlarınızın işlerini nasıl yaptıklarıdır. Ne yazık ki, uygulamalarınız en sık kullanılan tehdit vektörlerinden biri olmaya devam ediyor. Barracuda WAF, web, mobil ve API uygulamalarınızın güvenliğinin ihlal edilmesini önler ve veri ihlallerini önleyerek itibarınızı ve müşterinizin güvenini korumanızı sağlar.

Barracuda Web Uygulaması Güvenlik Duvarı ile Verilerinizi Güvenle Koruyun.

  • Web Saldırılarına ve DDoS’ye Karşı Koruma Sağlbyın.
  • API’leri ve Mobil Uygulamaları Koruyun.
  • Kötü Amaçlı Botları ve Otomatik Saldırıları Engelleyin.
  • Güvenli Uygulama Teslimatı ve Kullanılabilirliği Artırın.
  • Erişim ve Kimlik Doğrulamayı Kontrol Et.
  • Güvenliği Otomatikleştirin ve Düzenleyin.

Web Saldırılarına ve DDoS’ye Karşı Koruma Sağlayın

Barracuda Web Uygulaması Güvenlik Duvarı, uygulamaları, API’leri ve mobil uygulama arka uçlarını OWASP TOP 10, sıfır gün tehditleri, veri sızıntısı ve uygulama katmanı hizmet reddi (DoS) saldırıları dahil olmak üzere çeşitli saldırılara karşı korur. Her iki pozitif imza tabanlı politikayı güçlü anormallik algılama yetenekleriyle birleştiren Barracuda WAF, web uygulamalarınızı hedefleyen günümüzün en karmaşık saldırılarını yenebilir. Barracuda Web Uygulaması Güvenlik Duvarı için bir eklenti hizmeti olan Barracuda Aktif DDoS Önleme, hacimsel DDoS saldırılarını ağınıza ulaşmadan ve uygulamalarınıza zarar vermeden önce filtreler. Ayrıca, her büyüklükteki kuruluş için maliyetleri yönetilebilir tutarken, hizmet kesintilerini ortadan kaldırmak için, geleneksel çözümlerin idari ve kaynak ek yükü olmaksızın karmaşık uygulama DDoS saldırılarına karşı koruma sağlar.

Web Saldırılarına ve DDoS'ye Karşı Koruma Sağlayın
Barracuda Web Uygulaması Güvenlik Duvarı – Web Saldırılarına ve DDoS’ye Karşı Koruma Sağlayın

API’leri ve Mobil Uygulamaları Koruyun

API'leri ve Mobil Uygulamaları Koruyun
Barracuda Web Uygulaması Güvenlik Duvarı – API’leri ve Mobil Uygulamaları Koruyun

Mobil uygulama ve API’ler artık her yerde ve her gün her modern kuruluş tarafından kullanılıyor. API’ler, her bağlı hizmet için kritik omurgadır ve API’lerin güvenliğini ve kullanılabilirliğini sağlamak ve sürdürmek işletmeler için giderek daha kritik hale gelmektedir.

Barracuda Web Uygulaması Güvenlik Duvarı, API’ler için kapsamlı güvenlik ve kullanılabilirlik sağlar. Hem XML hem de JSON API’leri, API çiftliği ve kazıma dahil olmak üzere her tür saldırıya karşı koruyabilir. Barracuda WAF, XML ve JSON ayrıştırıcılarını da güvence altına alırken, tümü eksiksiz, ayrıntılı erişim kontrolü sağlar. Yerleşik hız kontrolü ve uygulama teslimi özellikleri, kusursuz ölçeklenebilirlik sağlamak için SLA’lar içinde tutarlı ve güvenilir API teslimatını mümkün kılarken, sanal yama, güvenlik için otomatik bir geri bildirim döngüsü sağlar.

Kötü Amaçlı Botları ve Otomatik Saldırıları Engelleyin

İnternet trafiğinin yarısından fazlası otomatik botlar tarafından üretilir. Bu otomatikleştirilmiş trafiğin önemli bir kısmı kötü amaçlıdır – ya verilerinizi kar için kazıyan ve çalan botlar ya da web uygulamalarınızı tehlikeye atmak için otomatik saldırılar. Web sitelerinizi içerik kazıma, veri hırsızlığı ve web uygulamalarınızın genel kullanılabilirliğini yavaşlatan insan dışı trafikten koruyun. Barracuda WAFs yerleşik bot algılama teknolojileri, bir dizi karşı önlem yoluyla kötü botları iyi botlardan ayırabilir. Gelişmiş Bot Koruması, bot spam algılama, kimlik bilgilerini doldurma önleme, istek risk puanlama ve istemci parmak izi sağlamak için bulut tabanlı makine öğrenimini kullanır. Bu, uygulamalarınızın müşterileriniz, müşterileriniz, çalışanlarınız ve iş ortaklarınız için en uygun şekilde çalışmaya hazır olmasını sağlar.

Kötü Amaçlı Botları ve Otomatik Saldırıları Engelleyin
Kötü Amaçlı Botları ve Otomatik Saldırıları Engelleyin

Güvenli Uygulama Teslimatı ve Kullanılabilirliği Artırın.

Güvenli Uygulama Teslimatı ve Kullanılabilirliği Artırın
Güvenli Uygulama Teslimatı ve Kullanılabilirliği Artırın.

Bugün tüm uygulamaların HTTPS üzerinden güvenli bir şekilde teslim edilmesi gerekiyor. Ancak yavaş yüklenen ve güvenli olmayan uygulamalar sadece herkes için sinir bozucu olmakla kalmaz, aynı zamanda hassas bilgileri açığa çıkarabilir. Barracuda Web Uygulaması Güvenlik Duvarı, Anında SSL yetenekleriyle eski uygulamalar için bile HTTPS’yi hızlı ve kolay bir şekilde etkinleştirmenize yardımcı olur. Sertleştirilmiş bir SSL / TLS yığını ve performans hızlandırma yetenekleri ile Barracuda WAF, tüm web’e bakan uygulamalarınıza hızlı, güvenli ve güvenilir erişim sağlar. Yerleşik katman 7 yük dengeleme, önbelleğe alma ve sıkıştırma teknolojileri gecikmeyi azaltır ve her kullanıcı için tutarlı, güvenilir erişim sağlar.

Erişim ve Kimlik Doğrulamayı Kontrol Et

Erişim ve Kimlik Doğrulamayı Kontrol Et
Erişim ve Kimlik Doğrulamayı Kontrol Et

WAF Kontrol Merkezi, tüm Barracuda WAF dağıtımlarınız için merkezi bir kontrol noktası sağlar. yönetimi basitleştirir, güncel politikaların sağlanmasına yardımcı olur ve nerede bulunursa bulunsun uygulamalarınız için sürekli güvenlik sağlamak için gerekli araçları sağlar. Ayrıca, rol tabanlı erişim kontrolleri, DevOps, SecOps ve NetOps ekiplerinin, uygulama yaşam döngüsünün her aşamasında güvenliği tek bölme basitliğiyle yönetmesini sağlar.

Güvenliği Otomatikleştirin ve Düzenleyin

Kuruluşlar, çevikliği ve pazara sunma süresini iyileştirmek için DevOps’u benimsedikçe, mevcut uygulama güvenliği süreçlerinin farklı olduğunu, insan hatasına açık olduğunu ve geliştirme yaşam döngülerine ayak uyduramadığını görüyorlar. Barracuda WAF, sürekli dağıtım (CI / CD) süreçleriyle entegre olan güvenlik araçlarına olan ihtiyacı karşılamak için tam özellikli bir REST API sağlar ve DevOps’u etkinleştirmek için Puppet, Terraform, AWS CloudFormation, Azure ARM Şablonları ve daha fazlası gibi otomasyon araçlarıyla entegre olur güvenliği doğrudan uygulama geliştirme yaşam döngüsüne sorunsuz bir şekilde eklemek.

Güvenliği düzenlemek, sürecin yalnızca bir parçasıdır. Daha kritik olan ikinci kısım, kuralların ve politikaların güncel tutulmasını ve yeni güvenlik açıklarının hızlı bir şekilde tanımlanmasını ve sanal olarak yamalanmasını sağlamaktır. Barracuda Güvenlik Açığı Düzeltme Hizmeti, SecOps ekiplerinin, uygulamalar geliştikçe sürekli sağlam bir güvenlik stratejisi sağlamak için güvenlik açığı tanımlama ve düzeltme sürecini otomatikleştirmesine olanak tanır. Dahası, Barracuda WAF tam esneklik için 25’in üzerinde diğer güvenlik açığı yönetimi aracıyla entegre olur.

Güvenliği Otomatikleştirin ve Düzenleyin
Barracuda Web Uygulaması Güvenlik Duvarı , web, mobil ve API uygulamalarınızın güvenliğinin ihlal edilmesini önler ve veri ihlallerini önleyerek itibarınızı ve müşterinizin güvenini korumanızı sağlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial